Veckans musik (v. 8)

Motivation 3

Vi har tidigare diskuterat Mick Boogie och hans vapendragare Terry Urban. Nu har de lite nya godsaker på gång.

Det roliga med Mick Boogie verkar vara att han är lite av en mångsysslare, han har gjort en massa coola grejjer inom rap-genren, men nu har jag även hittat ett tape han gjort med två DJ:ar som kallar sig Benzi och D Star. Det heter Motivation 3 och innehåller mestadels lite klubbigare musik, electro, electro-house och allt vad det heter. Ruskigt fett! Det får bli veckan mixtape.

Jag vill ju gärna berätta om fler prylar som dessa herrar har gjort, men jag kanske borde spara det. Hursomhelst dyngfeta beats och även lite fina mashups i

Mick Boogie & Benzi – Motivation 3

Som en teaser så kan jag även tipsa om Mick Boogies hemsida. Det lär dyka upp mer tips där ifrån framöver!

One thought on “Veckans musik (v. 8)

  1. Pingback: Idag har jag lärt mig « den introverta storheten

Comments are closed.