Veckans musik (v. 14)

Denna vecka hittade jag tillbaka till den gamle goa Ghostface Killah. Det framgår förmodligen med all önskvärd tydlighet från en tidigare post här. Hursomhelst så blev jag till min stora glädje varse om att herr Starks har släppt ett nytt album. Eller nytt och nytt, det är nytt för mig, det släpptes 29 september 2009. Så ja inte alls så nytt egentligen. Den med lite mer koll än jag har förmodligen räknat ut att det handlar om Ghostdini: Wizard of Poetry in Emerald City.

Albumet är ganska R&B:igt, om man nu kan säga så. Med futurings som Estelle, John Legend och Kanye West finns det lite att ta av. Det mottogs ganska varmt av kritikerna. Även om det var väldigt spridda skurar så var huvuddelen av recensionerna positiva.

Hur som helst, ett mycket lyssningsvärt album. Kolla in det på spotten: Ghostface Killah – Ghostdini Wizard Of Poetry In Emerald City