“The Zebra… is the… pimp… of nature.”

Har mycket att ösa ur idag känns det som. Kan komma att bli ett splittrat inlägg.. Börjar med citatet i titeln som ju är ovärderligt. Bonuspoäng till den som kan gissa vem som sagt det.

Sen hamnade jag i nån sorts diskussion om vem som egentligen gör fetast intron förut i veckan. Min motpart hade nån sorts teori om att embee är bäst i Sverige. Det kan ju finnas en poäng i det också, hans jobb är ju att göra ett fett intro till varje looptroopskiva och sen kan han ta det lugnt resten av veckan liksom.. Det är ett jobb han iof. gör ganska bra.

Frågan är ju då bara om inte Erik L från Supersci spöar honom ändå? Jag går och väntar på att dom ska få in Soularp Suite på nån skivaffär här i stan, och då blir det lätt att man lyssnar på lite gamla skivor istället.  Introt till hans förra soloskiva är ju rätt sjukt grym. Dels får han in ett jävla syntljud som jag inte kan få ut ur mitt huvud, och dels så kör han sirenen OCH maskingeväret samtidigt i bakgrunden.. Lyssnar man ännu noggrannare så kan man hitta Flava Flav därinne nånstans också. Kan inte bli annat än bra. Skitsamma, vad tycker ni andra?

Erik L & Illingsworth – Northern Connection – Feat. DJ Devastate

Looptroop – David Vs. Goliath Hustlas

Veckans mest spelade låt enligt statistiken i min telefon är:

Frank N Dank – Blaow (Feat. Lindo P.)

Hur jävla fett är inte det här?

Sist men inte minst: Hur kan Daddy Boastin inte vara mer creddad? Han är ju en av de fetaste svenska MC:s någonsin. Lyssna igenom hans vers på Blend Dom några gånger och tänk efter vem som egentligen flyter bäst på svenska.

För vuxna, tonåring,
också för barn!
Alla köttätare,
också vegan.
För buddhist,
och hindu,
kristna, islam.
Daddy Boastin lay the rock on,
come on!

The Latin Kings – Blend Dom

3 thoughts on ““The Zebra… is the… pimp… of nature.”

Comments are closed.