Flickr: Ett tips. Jazz: Ett annat.

Två tips i en post, Gudarna måste vara tokiga. Men jag tillåter det!

Tips ett

Tips ett: Jag har ju vansinnigt lätt för att snöa in på olika saker. Jag har under en tid varit väldigt besatt av Banksy och gillar egentligen allt han gör. Speciellt det där med Beatles. Men men, just nu har Flickr en post om just Banksy på sin blogg. Det handlar naturligtvis om fotografier av hans verk. Tänkte jag skulle passa på att tipsa om det.

Du hittar rubbet på Flickrs blogg.

Tips två

Play Jazz Loud

Dagens andra tips kommer från King Megatrip igen. Det gäller naturligtvis ett mixtape. Denna gång är det Play Jazz Loud som har släppt nytt. Vi får åter igen njuta av en skön blandning mysjazz, femtionio minuter med exempelvis Sunny Moon, Phoenix och Broken Bells, för att nämna några.

Play Jazz Loud Sessions Vol. 32

One thought on “Flickr: Ett tips. Jazz: Ett annat.

  1. Pingback: Jazz i stora lass « basbehovet soundsystem

Comments are closed.