Jag behöver pengar

Ni har ju säkert vetat det här länge pojkar (jag riktar mig nu till bloggens 2 läsare, martin och johan…), men jag blev så jävla glad av att höra det själv. Jag har hört snackas om att Organismen har gjort en cover på en av de fetaste soullåtarna som gjorts på senare tid, nämnigen I need a dollar av Aloe Blacc.

Sagt och gjort! När jag till slut lyckades ta mig för att lyssna igenom förra veckans p3 hiphop så dyker den upp. Jag behöver pengar. Hur fett som helst.

Passar ju bra inför Den Stora Spelningen på HG nu den 28:e också.

Fred ut!

5 thoughts on “Jag behöver pengar

  1. ca hundra unika besökare de senaste 30 dagarna. Så vi har en liten skara i alla fall. Även om de lyser i sin frånvaro i kommentarsarkiven! 🙂

  2. Jag är ledsen martin. Jag var tvungen att ta bort det här inlägget. Det var så dåligt att jag låg vaken och tänkte på det igårkväll. /Felix

Comments are closed.