Buzz Aldrin, första rapparen på månen

Inte nog med att han blev näst först på månen, sen ett år tillbaka kan han på riktigt titulera sig Den Första Rapparen på Månen. Det är inte direkt nyheter, första spåret kom ut förra sommaren och heter Rocket Experience och är en colab med Snoop Dogg och Soulja Boy.

I have only two passions — space exploration and hip-hop, säger åttioåriga Buzz Aldrin själv i ett making of the video inslag. Det hela låter ganska otroligt, men man måste faktiskt ge den gamle rymdhjälten att han är otroligt skön. Han har tidigare medverkat i The Ali-G Show och nu senast har han tydligen börjat dansa i den amerikanska utgåvan av Let’s Dance, Dancing with Stars. Skönt med folk som vägar bjuda på sig själva!

Se länkar och video nedan:

“Rocket Experience” Making Of Video with Snoop Dogg from Buzz Aldrin on Vimeo via buzzaldrin.com

One thought on “Buzz Aldrin, första rapparen på månen

  1. – What do you think of this auto-tune trend in music now days?
    – That no good, it’s played out! djevfla skön gubbe

Comments are closed.