Sommarmixar

Nu har säsongens beskärda del av sommarmixar börjat dyka uppe lite här och var. Har precis på lyssnat igenom två som båda var ganska feta. Så på med lurarna och glid ut i solen och känn in dessa mixar. Alternativ pumpa upp volymen på boomboxen  och ge vanligt folk en chans till lite bra musik. Valet är Ditt!

DJ Jazzy Jeff & Mick Boogie – Summertime
Mick Boogie har det postats lite prylar med här tidigare. Istället för Terry Urban, som har brukar göra colabs med, har han den här gången teamat upp med den legendariska DJ:n Jazzy Jeff. Nice!Casper the DJ – Dear Summer
En ny bekantskap för min del. Skön blandning av reggae, hiphop, soul och funk precis som vi på Basbehovet gillarrt!

One thought on “Sommarmixar

  1. Pingback: Vasaloppet rocks « basbehovet soundsystem

Comments are closed.