Dubbeltrast: DJ Ian Head

Torsdag håller på att gå mot fredag. Ännu en helg står för dörren. Ett snabbt mixtejptips som mycket väl platsar till fredagsmiddagen, lördagsgodiset eller varför inte den efterlängtade söndagssteken.

DJ Ian Head

Denna gång är det DJ Ian Head som blessar oss med två sköna mixar. New Yorkaren DJ Ian Head är en ny bekantskap för mig, men han har varit otroligt produktiv. Det är väl värt ett besök på killens blogg på everydaybeats.net. Jäkligt snygga mixar med bra flyt och framförallt ett fantastiskt låtval. Big up!

Tipsen det gäller denna gång är September Mix: Soundtracks med tillhörande bonusmix. Det rör sig om ett tejp där Ian Head har samlat en rad filmsoundtracks, en hel del Quincy Jones, och det gillar vi. Rätt så jäkla funkigt med andra ord.

Bonustejpet består av filmrelaterad hiphop. Mycket fint. Killen kan sina saker! Kolla in länken ovan och dra hem dem bums!

One thought on “Dubbeltrast: DJ Ian Head

Comments are closed.