Green Cheese Volume Fiftyfive

Alla dagar är mixtejpdagar, och denna dag är lite speciell. Gröna Osten är en ny bekantskap för mig och då känns det ju alltid lite extra roligt att tipsa. Jag vet extremt lite om upphovsmannen till detta tejp. Men kanske det kan komma mer info om honom/henne här i kommentarerna, om någon ute där känner till mer än vad jag gör.

Hursomhaver, det är ett helt galet tejp. Vi snackar go gammal soul, funk, lite reggae med mera, naturligtvis bjuds vi på lite fina samples från diverse filmer (mycket Easy Rider) i instrumentalerna, något som naturligtvis är uppskattat av undertecknad.

Så, gå nu loss på Green Cheese — Vol. 55 (Living On The Groove!)

2 thoughts on “Green Cheese Volume Fiftyfive

  1. Snygg mix! Jag tror jag lyssnat på någon tidigare Green Cheese, kommer ihåg den märkliga utformningen på tracklisten

  2. Ja, den är rätt intressant, och utförlig. Jag har ett vagt minne av namnet också. Så kanske är det inte en ny bekantskap. Bra är det i alla fall.

Comments are closed.