Nygammal musik och en dröm som går i uppfyllelse

Igår fick jag veta något nytt. Funkit-klas spelade på NH i linköping och det vart fett och sådär. Det som är viktigt i sammanhanget är att han spelade den här låten, Touch it – Busta Rhymes. Jag hade inte hört den förut. Eller det hade jag ju, fast ändå inte. Det finns nämligen ett helt gäng med remixar med dom fantasifulla namnen remix I, remix II, remix III och remix IV… Dom är dessutom inte särskilt bra, jävla Mary J Blige som ska gå in och toasta hela tiden, så jag hade som inte brytt mig om att kolla upp det närmare och när Klas lirade låten blev jag svinglad och måste ta reda på vilken remix det var. Klas sa att det inte var nån remix utan bara den “vanliga”, vilket jag hade jävligt svårt att tro på. Jag kan ju allt, så uppenbarligen är han ute och cyklar tänkte man.. Så var icke fallet!

Nu har jag fått en ny låt att stoppa in i playlisten, och dessutom en som är med bara busta och inte en massa andra pajasar som går in och förstör låten. Tack för det!