P3 Hiphop lägger ner efter tio sköna år

Foto: Kristin Montagu-Evans

Tråkigt men sant. Timbuktu och DJ Amato har bjudit oss på sköna anekdoter, jävligt bra musik och lagom mycket stimm. Kort sagt har de givit oss tio år av fantastiskt bra underhållning! Vi här på Basbehovet har varit trogna lyssnare så ofta vi kommit åt. Jävligt tråkigt att Sveriges Radio väljer att peta ett sådant här bra program från tablån. Först P3 Rythm (av lite halvförklarliga anledningar, även om jag gillade den nye killen också) och nu detta. Lägger de ner P3 Soul också så kan de lika gärna släcka hela stationen.

Till P3 Hiphops sida på sr.se tunea in innan det är försent!!

5 thoughts on “P3 Hiphop lägger ner efter tio sköna år

  1. Så många old school minnen som relaterar till P3 hiphop. Kommer ihåg att jag lyssnade på första programmet och sedan i princip alla program de första åren. Brukade även spela in programmen på kassettband, det var ju lite före den digitala eran. Man fick prioritera vissa delar eftersom bandet bara var 90 minuter. Känns skapligt avlägset idag men vilka tider det var. Hårddrar man det lite skulle man kunna säga att de tidiga p3 hiphop-åren lade grunden till hela min musiksmak. Big up till Jason och Amato!

  2. Jag kom ju in lite senare. Men det var faktiskt P3 Hiphop som fick in mig på hiphop också. Det slutar så jäkla vackert detta. Tack Jason, Arne och Christian, ni är fan hjältar!

  3. Kan inte alla gå in på P3 hiphops sida och säga vad man tycker (kanske främst riktat till Tomas Granryd som ska “modernisera” genom att ta bort programmet)…

    Tråkigt!

  4. Javafaan.. segt asså. Det har vart en trogen följeslagare. Även om jag inte längre sitter uppe på tisdagskvällen som man gjorde förr i tiden så är det ju garanterad lyssning på onsdagen. Kommer bli tomt utan, jag har fått så sjukt mycket av det här programmet.

    Nåja. Jag har klarat mig bra utan P3 HipHop förut och det kommer jag få göra igen. Åter till Nileskär.

Comments are closed.