Mixtape Mania

Det har varit på tok för glest mellan mixtapetipsen här på behovet senaste tiden så jag tycker vi rivstartar året med ett ordentligt tips. Tipset handlar inte om ett mixtape utan en hel sida med mixar. The Parkdale Funk Show heter siten och bakom den står en kanadensisk DJ vid namn Double K. Jag har inte lyssnat på mer än en handfull av mixarna men så här långt har jag inte blivit besviken. Mixarna har lite olika inriktning men tyngdpunkten ligger på funk och soul, precis som vi gillar det här på basbehovet. Gott folk ,klicka nu på länken nedan och sedan på Podcast och ni skall där finna en guldgruva . Enjoy!

Således: http://parkdalefunk.com/

One thought on “Mixtape Mania

  1. Detta är för bra! Jag pressade fem stycken idag. Grüss Gott så jävla fint det var! De där syntetrösterna i början var kul, särskilt på nummer 42.

Comments are closed.