Konspirationen del 1

They got AIDS controlling the globe!

Ok.. Jag gillar konspirationer och sådär, så jag tänkte dra ihop några av mina favvisar. Hiphopen har ju en hel del sköna teorier att fundera över. Non Phixion t. ex. är väl nåt som de flesta jag känner direkt associerar till just nu kan jag gissa.  Anledningen till att jag kom på tanken att skriva från början var det här ljudklippet som jag råkade lyssna in mig på lite för mycket:

I’m just wondering what the heck is in our water supply
What the heck is in our oxygen supply
that creates a rainbow effect in the sprinklers?
What is oozing out of our ground
that allows this type of effect to happen?
It’s not just around our sun and our moon any more
Everywhere we look, the visible spectrum, is rainbows
This can not be natural
We as a nation have got to ask ourselves
what the hell is going on?
What is oozing out of our ground?

Detta är alltså ur låten Tater Tot av Talib Kweli, och någon undrar dårå hur det kan komma sig att man ser regnbågar när sprinklers sprutar vatten. Måste vara nåt hemskt som ligger bakom detta!

Jag blir lite obekväm… Man tycker ju att det ingår i en väldigt grundläggande allmänbildning att fatta hur det funkar med solljus och vatten och sådär. Finns det folk som på allvar tror att det är satan som ligger bakom? Behövs det inte mer?

Så, för att summera:
Regeringen(den hemliga)/utomjordingar/satan ligger bakom regnbågseffekter = dålig konspirationsteori. “I ain’t afraid of aliens neither” för att citera the late great ODB, någon som kommer att återkomma ofta i den här serien..

Nästa vecka ska vi ta och gå in på lite tyngre grejer. They got AIDS controlling the globe…

One thought on “Konspirationen del 1

Comments are closed.