Random Axe

No love letter rhymes and raps about chicks,
just a whole lot of druggin’ and thuggin’ – that’s it.

Sean P – Random Call

Sean P, Guilty Simpson och allas vår Black Milk har gått och släppt en skiva under namnet Random Axe. Jag har nästan spelat sönder den de senaste veckorna, för det är så jävla tungt. Vad det handlar om kan man skriva hästlängder om, men jag tycker att det sammanfattas ganska bra av en sekvens i videon till “The Hex”. Spola fram till 2:46 och titta fram till 3:00.

 

 

Riktigt elak punchline-hiphop alltså. Black Milks ganska mörka och läskiga beats går sjukt bra ihop med Sean Price och Guilty Simpsons grova röster, och att det svänger nåt överjävligt gör det inte sämre. Jag tänker göra som så att jag droppar årets första “Bästa Skivan i År” och sen får vi se vad de andra två tycker.

 

Bra låtar:
Everybody Nobody Somebody
Monster Babies
Chewbacca

 

 

 

 

One thought on “Random Axe

  1. Riktigt bra album, helt klart ett av de bästa i år! Kul att Black Milk hittat tillbaka efter “album of the year” som var lite sisådär

Comments are closed.