En förnimmelse av Majoren

Någon sa en gång att man kan ta vad som helst och kombinera det med Mayer Hawthorne och så får man ut något som är ballt. Eller nått sånt var det i alla fall. Det hela är förstås inte långt ifrån sanningen. Hela min sommar har hur som helst präglats, eller i alla fall fått mycket av sin lyster från Maybe So Maybe No och den video som följer med låten.

Häromdagen hittade jag, efter tips från Ödlan, även denna lilla goding på lite samma tema, skateboard, sol och en stad i Kalifornien: I Left My Heart in San Francisco

I samband med att jag googlade runt lite häromkvällen så snubblade jag över en EP som herren Hawthorne har gjort. Det handlar om ett antal tolkningar av andra låtar. Särskilt intresserad blev jag när jag såg att han gjort en tolkning av Cromeos sköna låt Don’t Turn The Lights On.

Impressions

Hur som haver, jag kan inget annat göra än att rekommendera att ni pekar webläsaren mot Stones Throws sida ägnad åt EP:n Impressions och tankar ner cirka tjugo minuter av skönsång signerad Mayer Hawthorne. Därefter kan jag tipsa om ett par snyggt skurna chinos i grått, vit skjorta och en smal slips!